Oscar saknas på konserten – fick höra i sista stund

prins oscar

Prins Oscar skulle varit med på Victoriakonserten – men det ändrades i sista stund!


Kronprinsessan Victorias födelsedag blev lite annorlunda i år men glädjen var inte mindre än vanligt. Oscar och Estelle busade på vägen fram till konserten. Därefter var det en i familjen som troppade av, nämligen prins Oscar.

Det var ändrade planer, då arrangören för Victoriadagarna tidigare under dagen hade bekräftat att Oscar skulle delta på konserten. Men under kvällen var den lille prinsen inte på humör för en lång konsert, och han fick vända tillbaka mot slottet igen.

Victoriadagen 2020 - Estelle Oscar Victoria Daniel

Prins Oscar var med på bildrna som fotades när kronprinsessfamiljen var på väg till slottsruinen!

LÄS MER: Kungaparets sorg över att inte få vara med på Victoriadagen 2020

LÄS MER: Bildextra! Alla klänningar kronprinsessan har burit på Victoriadagen!

 

Firandet blir såklart lite annorlunda i år med alla försiktighetsåtgärder som tagits för att se till att alla rekommendationer följs till punkt och pricka, men Victoria skickade en hälsning till svenska folket via Instagram.

– I dag brukar det vara en speciell dag i slottsparken här på Solliden, när extra många väljer att komma och hälsa på. Och det är alltid väldigt roligt att komma ut här i parken tillsammans med min familj och hälsa på alla barn och vuxna som har tagit sig hit för att fira tillsammans med oss. Och på kvällen brukar det vara tusentals ölänningar och tillresta som tillsammans hyllar årets Victoria-pristagare, säger hon i en video.

Victoria Daniel Oscar Estelle Victoriadagen 2020

Hela familjen utanför Sollidens slott!

Det här önskar sig Victoria i present

Hon passar på att tala om vad hon faktiskt önskar sig i födelsedagspresent.

– Om jag får önska mig EN SAK på min födelsedag, så är det detta: Att vi tillsammans gör allt vi kan för att fortsätta hålla i, hålla ut och hålla avstånd. Det kommer fler somrar, och det kommer förhoppningsvis fler födelsedagar. Men det kommer kanske ALDRIG ett viktigare tillfälle än nu att visa varandra omsorg och hänsyn.

– Till sist vill jag passa på och tacka för alla fina födelsedagshälsningar som jag har fått ta emot, och önska alla i Sverige en fortsatt fin sommar!

Foto: TT