Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Oscars lycka på sjuårsdagen – därför blir dagen helt perfekt!

01 mar, 2023, 17:00 

Prins Oscar kommer få en alldeles underbar födelsedag!

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Hur mycket vet du om prins Oscar?Brand logo
Hur mycket vet du om prins Oscar?

Under våren är det många kungliga födelsedagar på schemat!

Nästan alla kungliga barnbarnen fyller år inom de närmsta månaderna, vilket innebär att kungen och drottningen har fullt upp med att köpa presenter, ballonger och tårtor!

Imorgon är det prins Oscar stora dag – prinsen fyller hela 7 år, vilket givetvis ska firas stort på Haga.

På julafton besökte kronprinsessfamiljen Stockholms lokaltrafiks depå i Ulvsunda där man träffade medarbetare som jobbar med SL:s kollektivtrafik. Prins Oscar med ett paket till SL som innehöll bland annat pepparkakor och choklad
Imorgon, torsdag 2 mars, är det prins Oscars stora dag!

Oscars lycka på sjuårsdagen – därför blir dagen helt perfekt!

Det lär bli en alldeles underbar dag för Oscar eftersom hans födelsedag tajmar in perfekt med sportlovsveckan i Stockholm, vilket innebär att hela familjen är ledig.

Annons

Kronprinsessfamiljen brukar ofta åka skidor under sportlovet, så det är mycket troligt att familjen befinner sig i en härlig skidort någonstans i Sverige just i detta nu.

Kung Carl Gustaf och drottning Silvia åker längdskidor med kronprinsessa Victoria, prins Daniel, prinsessa Estelle och prins Oscar i Drottningholms slottspark.
Såhär kan man tänka sig att kronprinsessfamiljen tillbringar sportlovsveckan!

Victoria och Daniel har inga jobb inplanerade i schemat under denna vecka – något som framgår i den Kungliga kalendern.

Kronprinsessparet är verkligen värda en härlig ledig vecka efter den stora resan till Australien och Nya Zeeland i februari.

Kung Carl Gustaf och drottning Silvia åker längdskidor med kronprinsessa Victoria, prins Daniel, prinsessa Estelle och prins Oscar i Drottningholms slottspark.
Både Estelle och Oscar älskar att åka skidor!

Förra veckan fyllde även prinsessan Estelle 11 år, vilket också firades stort! Men nu får hela familjen alltså möjlighet att komma iväg lite, koppla bort och bara vara med varandra i några dagar.

Vi är helt övertygade om att Oscar kommer få en alldeles underbar födelsedag tillsammans med mamma, pappa och storasyster Estelle!

Prins Oscar springer Prins Daniels lopp på Pep-dagen i Hagaparken, Stockholm 2022
Såhär glad hoppas vi att prinsen är imorgon!
Annons