Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Oscars och Daniels oväntade beslut på Victorias stora dag – fångas på bild

14 jul, 2023, 15:05 
https://image.svenskdam.se/image-9733955?imageId=9733955&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Felicia Plåt
Prins Oscar
Oscar och Daniel valde att inte matcha som förra året. Foto: TT

Prins Daniel och prins Oscar bar lite annorlunda outfits jämförts med förra årets Victoriadag.

Annons

Just nu befinner sig hela kronprinsessfamiljen på Solliden för att fira kronprinsessan 46-årsdag. Det var flera förväntansfulla och glada människor på plats för att hurra för Victoria.

Oväntade födelsedagskuppen – se Victorias reaktion!Brand logo
Oväntade födelsedagskuppen – se Victorias reaktion!

Två midsommarnatts-drömmar

När familjen inklusive kungen och drottningen kom ut från deras sommar-slott blev de bemötta av en stor publik och de verkade vara på ett riktigt strålande humör på Victoria födelsedag.

Såklart var de alla riktigt välklädda och bar vackra klänningar och kostymer. Exempelvis hade Estelle en vacker vit sommarklänning från märket Lucca på sig. Och hon matchade mamma Victoria i henne vita långklänning, de såg båda två ut som midsommarnatts-drömmar. Men det var Oscar och Daniels klädval som stack ut lite extra jämfört med förra året.

Oscar och Daniel
Här håller prins Oscar sin pappa i handen påväg mot kortegen.

Daniel och Oscars beslut

Under 2022:s Victoriadag hade nämligen prins Oscar och pappa Daniel matchande outfits. Båda två hade ljusbruna kavajer på sig som de stiligt bar upp tillsammans och det blev en riktig snackis. I år hade Oscar samma ljusbruna kavaj på sig medan hans pappa tog en annan sväng.

Annons

Daniel valde istället att bära en klassisk och stilren mörkblå kavaj dagen till ära. Trots att prins Oscar inte fick matcha sin pappa på samma sätt som förra året verkade dem vara riktigt taggade inför årets firande. Och vi kunde se Oscar ta sin pappa i handen och gå mot den kungliga kortegen för att fortsätta kvällen.

Annons