Oscars oväntade show fångad på film – drog igång efter Estelles ord

I en helt ny film på Instagram får vi se prins Oscar skratta som aldrig förr, så söt!

Äntligen får vi se kronprinsessfamiljen igen! Det är via Generation Peps Instagram som familjen delar med sig av ett bra tips för att komma igång och röra på sig nu under sommaren.

Generation Pep och Rädda Barnen har tillsammans gjort en plattform vid namn Digifritids. Den är anpassad för barn i låg- och mellanstadieåldern och är fyllt med tips för olika sorters aktivering. Det finns rörelsepauser, pysseltips, spel och filmer.

Estelle busar med Oscar

Victoria, Daniel, Estelle och Oscar visar upp plattformen med en film där de visar en typisk situation i vardagen. Man får se Estelle säga att hon har tråkigt och ber resten av familjen att de ska hitta på något. Daniel sitter med sin telefon och svarar “Är du trött på att bara sitta här?” och Victoria frågar om Estelle har något förslag. Då kommer Estelle på att hon läst om Digifritids och Oscar hjälper till att välja en rörelse-aktivitet från listan.

503 Service Unavailable

Plötsligt står Daniel redo att göra armhävningar med Oscar hängandes på ryggen, medan Estelle hoppar över och sedan under pappa Daniel. Oscar skrattar så han kiknar medan mamma Victoria hejar på. Såå mysigt och vilken show Oscar bjuder på! Det är omöjligt att inte själv dra på munnen när man tittar på filmen.