Otippade detaljen i prinsessan Sofias bild på barnen

prinsessan sofia prins alexander

En detalj i ett av prinsparets foton på barnen är minst sagt otippad. Ser ni vad det är? Jo, filten de sitter på!

I år är det semester på hemmaplan som gäller för Sveriges alla kungligheter. Prins Carl Philip, prinsessan Sofia och småprinsarna firar hemester som aldrig förr. Och det bästa av allt? Vi får följa dem på deras Sverigeresa, via Instagramkontot Prinsparet, Carl Philips och Sofias officiella sociala medier-konto.

”I samband med Alexanders dop fick han, som hertig av Södermanland, en symbolisk dopgåva i form av en tillgänglighetsanpassad utsiktsplats i Nynäs naturreservat. Vi rekomenderar platsen varmt!

Hit kommer vi för picknick på klipporna vid vackra Gisesjön, bad och promenader. #hemester #svemester”

Så skrev man häromveckan, som bildtext på en hel bildserie föreställande den kungliga familjen.

På ett av fotona syns prinsessan Sofia sitta med sönerna, prins Alexander, 4 år, och prins Gabriel, snart 3, på en mönstrad filt. Hon har en fikakorg och en barnryggsäck vid sin sida. Den kungliga lilla trion är avslappnad och tycks vara vid gott mod. Pappa, prins Carl Philip, står bakom kameran.

I bilden finns flera härliga detaljer, bland annat att prins Gabriel pussar prins Alexanders hand. Syskonkärlek när den är som finast, inte sant? Men det finns också en annan sak som många har sett. En lite mer otippad detalj. Vad vi tänker på? Jo, filten!

Den mönstrade filt som kungligheterna sitter på, på det första fotot, är nämligen designad av prins Carl Philip själv, under Bernadotte & Kylbergs flagg, designföretaget som prinsen har med nära vännen och kollegan Oscar Kylberg.

Kollektionen går under namnet Design By Bernadotte & Kylberg (reklamlänk från Adtraction) och är ett samarbete med varuhuset Åhléns. Kollektionen släpptes 2014.

Filten från Bernadotte & Kylberg. Foto: Åhléns.

Vill du spana in fler produkter som Carl Philip har skapat? Kolla här! (reklamlänk från Apprl)

Foto: TT, Prinsparets Instagram