Otroliga bilden från Victoria och Daniels hem – alla ser samma sak

25 feb, 2022, 13:00 

En ny bild på kronprinsessan Victorias hem väcker reaktioner.

Annons
GRATTIS ESTELLE! Här är dina första 10 år – på film
GRATTIS ESTELLE! Här är dina första 10 år – på film

Prinsessan Estelle är ett decennium gammal! Det känns fortfarande overkligt, men i veckan firade vår framtida drottning sin tionde födelsedag. Det blev pådrag i medierna, bland annat gästade TV4:s hovreporter Sara Ericsson studion i Nyhetsmorgon för att berätta om sina intryck av Estelle.

– Vi har ju lärt känna henne via officiella sammanhang, och då har vi verkligen fått se en glad, sprudlande, oblyg och framåt prinsessa. Hon är väldigt engagerad och vill gå mamma i hack och häl. Hon är väldigt framåt, på det sättet är hon väldigt lik Victoria. Hon är genuin, hon ställer frågor, hon lutar sig inte tillbaka, säger Sara i inslaget.

Nya bilden på prinsessan Estelle väcker starka känslor

Och Estelle fick ett firande som hette duga. På eftermiddagen sågs kungen, drottningen, prins Carl Philip och prinsessan Sofia anlända till slottet för ett privat firande bland kungafamiljen. Det här blev också dokumenterat och publicerat på kungafamiljens privata Instagram-konto.

Annons

På bilden sitter Estelle jämte mormor och morfar, kungen och drottning Silvia, och alla tre ler brett.

"Vid dagens födelsedagsfirande på Haga slott gratulerade Kungaparet Prinsessan Estelle på hennes 10-årsdag", skrivet hovet i bildtexten.

I kommentarsfältet hittar vi inte bara gratulationer riktade till Estelle. Det märks också att följarna ser något mer än en prinsessa: de ser en liten flicka tillsammans med sin mormor och morfar.

Så här går tongångarna:

"Ett underbart värmande foto, fyllt av kärlek. Grattis en gång till fina prinsessan Estelle", skriver en användare.

"Men så gulligt foto på söta Estelle och hennes mormor och morfar!", skriver en annan.

"Grattis på födelsedagen Estelle 🎂🎈🎁 Mycket fin bild med morfar och mormor", skriver en tredje.

"Vilken underbar bild! Man kan se hur nära de står varandra", skriver en fjärde.

"Jag vet inte vem som ser lyckligast ut , men Silvia ser ut som hon ska spricka av stolthet och lycka i alla fall", skriver en femte.

Annons