Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Oväntade beslutet för den kungliga babyn i Luxemburg

22 sep, 2020, 17:30 
AvCharlotte Oscarsson
För att fira födelsen av sitt första barn, planterade prins Guillaume och prinsessan Stéphanie ett träd i en av Luxemburgs parker tillsammans med deras 4 månader gamla son, prins Charles.
Annons
Här är Europas alla kungahus!Brand logo
Här är Europas alla kungahus!

Arvstorhertig Guillaume av Luxemburg och prinsessan Stéphanie log stolt när de planterade ett träd för att hedra födelsen av sitt första barn, fyra månader gamla prins Charles.

Prinsessan Stephanie och prins Guillaume

Paret arrangerade den speciella ceremonin tillsammans med deras son i Pescatore parken i centrala Luxemburg, och vi har bedårande bilder på den lilla familjen.

Det har länge spekulerats när det kungliga paret skulle starta en familj. Prinsessan Stéphanie berättade för den franska tidningen Point de Vue:

Annons

– Jag har inte några planer på att bli mamma, för tillfället njuter jag av att umgås med min man.

Prinsessan Stéphanie graviditet var ytterst hemlig i början, inte ens närmsta kungafamiljen visste om hennes bebislycka. I hela tre månader höll prinsessan på sin hemlighet innan hon avslöjade den för resten av världen. I maj, tidigare i år, föddes prins Charles Jean Philippe Joseph Marie Guillaume.

Prinsessan Stepahnie och prins Guillaume

De nyblivna föräldrarna såg mycket stolta och glada ut när de stod tillsammans i parken bredvid det nya trädet. Prinsessan Stéphanie bar en färgstark blommig klänning med långa luftiga ärmar som hon parade ihop med ett par hudfärgade klackskor.

Annons

Bedårande Charles var klädd i blå byxdress och ett par blå skor som liknade sin fars klädsel på ceremonien. Prins Guillaume hade en stilig blå kostym med gul slips. Avslappnat och smakfullt.

De kärleksfulla föräldrarna tillkännagav sin sons ankomst tidigare under året under en tv-sändning och förklarade att det var “förmodligen den mest otroliga dagen vi kommer ha i vårt liv”.

Prinsessan Stephanie och Prins Guillaume

Prins Charles va inte lika nöjd och glad som sina föräldrar under ceremonien i parken. Den lilla guldklimpen såg en aning kritisk ut på bilderna men föräldrarna var där och omfamnade honom hjärtligt.

Annons

Guillaume är det äldsta barnet till storhertigen Henri av Luxemburg och storhertiginnan Maria Teresa, arvtagaren till den luxemburgska tronen.

Prins Guillaume och prins Charles

Foto: TT

Annons