Oväntade bilderna på Kate och William – så har du aldrig sett paret förut!

Oväntade bilderna på Kate och William – så har du aldrig sett paret förut!

De nya bilderna på prins William och prinsessan Kate är något helt annat!

7 föräldratips från Kate och William!
0:48

Efter reklamen: 7 föräldratips från Kate och William!

(0:48)

Slå på ljud

Hela den brittiska kungafamiljen har haft en tuff månad. Den 8 september somnade drottning Elizabeth in på Balmoral, 96 år gammal, och därefter följde en lång sorgperiod.

Den 19:e september fick familjen och det brittiska folket ta ett sista farväl av sin älskade Elizabeth, vid begravningen i Westminster Abbey.

Men nu har familjen sakta men säkert kommit tillbaka till verkligheten och börjat utföra kungliga uppdrag igen. Under torsdagen var William och Kate på besök i Nordirland – där de fick testa på en väldigt kul aktivitet.

Prinsparet på besök i Nordirland.

Foto: TT

Nya bilderna på prins William och prinsessan Kate – så har du aldrig sett dem förut

Under torsdagen fick paret träffa massor av människor i staden Carrickfergus som samlats för att få skaka hand med kungligheterna vid ett välgörenhetsevenemang.

Detta var parets första besök utanför England med de nya titlarna prins och prinsessa av Wales.

Många hade samlats för att få träffa kungligheterna!

Foto: TT

Det var minst sagt en händelserik dag och paret besökte många olika platser. Vid ett tillfälle stannade kungligheterna vid en populär marknad i Belfast, där de fick tävla mot varandra i vem som kunde göra den godaste drinken.

Kate såg ut att ha väldigt kul!

Foto: TT

Detta verkade vara en mycket uppskattad aktivitet – både William och Kate såg otroligt roade ut och tog tävlingen på största allvar.

Vi har sannerligen aldrig sett prinsparet som bartenders, och det var underbart att se William och Kate skratta efter den tuffa tid de gått igenom.

Så underbart att se Kate och William le och skratta ihop.

Foto: TT