Oväntade detaljen i Charles och Camillas kärleksbild

Prins Charles och Camilla firar 15 år som gifta.

Prins Charles och hertiginnan Camillas osannolika kärlekshistoria har nått en ny milstolpe.Turturduvorna har firat 15 år som gifta – och passade på att bjuda på en bild med slående likheter till ett annat foto...

I Camilla fann prins Charles äkta kärlek – efter sitt tidigare, turbulenta äktenskap med prinsessan Diana.

Efter prinsessan Dianas död så var det många som tyckte det kändes fel att prinsen nu skulle gifta om sin med Camilla, hon som varit hans älskarinna allt medan äktenskapet med Diana höll på att rasa samman.

Men när prins Charles förlovade sig med Camilla den 10 februari 2005 och sedan gifte sig i april samma år så var det ändå många som började acceptera dem som ett officiellt par. Med åren har många nu tagit Camilla till sitt hjärta, hon har verkligen arbetat hårt för att öka på populariteten.

Likheterna med förlovningsbilden

I veckan firade paret 15 år som gifta. Och som sig bör delade de med sig av en ny bild!

Charles och Camilla firar 15 år som gifta!

Charles och Camilla firar 15 år som gifta!

Förlovningsbilden 2005 – bakgrunden känns igen

Förlovningsbilden 2005 – bakgrunden känns igen

Bilden visar kärleksparet sittandes vid farstun utanför deras hem Birkhall i Skottland, båda med stora leenden och varsin jack russell i famnen.

Men bilden är även en subtil referens till parets förlovningsfotografi. Då världen fick veta att Charles och Camilla var förlovade publicerades en bild tagen på samma farstubro.

Charles, som återhämtat sig efter att ha drabbats av covid-19, har isolerat sig i Birkhall tillsammans med Camilla. Så kanske hade de inte så stora valmöjligheter när det gällde plats för bilden – men hur som helst, en trevlig blinkning till förlovningsdagen!

Foto: TT, Camera press