Oväntade detaljerna bakom Camilla förvånar – glömde tas bort

Hertiginnan Camillas kontor.

Hertiginnan Camilla har precis som så många andra tvingats börja jobba hemifrån efter coronavirusets framfart.En bild från hemmakontoret innehöll fler detaljer än hon räknat med – vi får en personlig inblick i hennes privata sfär.

Hertiginnan Camilla har återförenats med sin prins Charles efter att han tillfrisknat från coronaviruset. Paret kunde fira sin femtonde bröllopsdag tillsammans på residenset Birkhall i Skottland.

Det är även där Camilla har satt upp sin nya arbetsplats. Precis som så många andra runtom i världen har Camilla tvingats hålla sig hemma, men det hindrar henne inte från att fortsätta uträtta sina arbetsuppgifter.

I en bild som brittiska hovet nyligen publicerat på Instagram sitter Camilla vid sitt skrivbord och pratar i telefon. Bilden lades upp för att uppmärksamma den mängd volontärer som anmält sig till sjukvården i Storbritannien de senaste veckorna.

Det är ett ädelt syfte och något som henne många följare uppskattar. Men många fascinerades även över inblicken i Camillas privata sfär.

Förvånande detaljerna

Detaljerna på Camillas hemmakontor förvånar.

Detaljerna på Camillas hemmakontor förvånar.

På skrivbordet syns bland annat en fin blombukett och ett gratulationskort med orden “Queen bee” – bidrottning. och på golvet bakom hertiginnan syns en låda med skräp som förmodligen är på väg till återvinningen, och en plastpryl som används till att kasta bollar åt hundar.

Det är känt sen tidigare att Camilla är en stor hundbeundrare. Och hyllan bakom henne lämnar inga tvivel. Hennes älskade jack russel finns avbildad både som tavla och i ett fotografi. Och flera bilder av hästar står även på hyllan.

Hennes älskade familj är också med på bild – alla från drottningen, till prins Philip och prins Charles, prins Harry, prins William och Kate Middleton finns avbildade.

Drottningen är även en stor bokfantast och älskar att läsa. Bland bokryggarna på hyllan skymtar bland annat deckarberättelser av Peter James, Howard Jacobsons hyllade roman “J”, samt en biografi om drottning Elizabeth.

Men det finns även lättsammare titlar. Camilla är helt klart ett Harry Potter-fan: två av böckerna i serien syns i bokhyllan. Och hon har även en annan bok som författaren JK Rowling skrivit, vuxenromanen “The casual vacancy” eller “Den tomma stolen” som den heter på svenska.

Foto: TT