Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Oväntade gäster till Harrys och Meghans bröllop

06 mar, 2018, 07:00 
Agneta Nisbeth
Det brittiska hovet avslöjade nyligen att det kommer oväntade gäster till prins Harrys och Meghan Markles bröllop i maj.
Annons

Det kommer inte bara kungligheter och andra prominenta gäster till det brittiska prinsbröllopet i St George’s Chapel på Windsor Castle den 19 maj. Det brittiska hovet har nämligen avslöjat att prins Harry och Meghan Markle bjudit in helt vanliga människor till festligheterna. Harry och Meghan ska dessutom åka häst och vagn genom Windsor, där alla som vill kan få en skymt av det nygifta paret.

Hovet skriver:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

“Prins Harry och Meghan Markle vill att deras bröllopsdag ska formas så att även andra ska känna sig inkluderade denna stora och festliga dag. De har därför inbjudit 2,640 personer till området kring Windsor Castle så de kan se när prins Harry, Meghan Markle och resten av kungafamiljen anländer till vigseln.”

Hovet berättar också att de kommer särskilt välja ut de som visat ett “starkt ledarskap” i samhället där de bor, bland annat genom välgörenhetsarbete runt i hela Storbritannien.

Foto: Stella Pictures

Annons