Oväntade mötet med Ari Behns föräldrar – aldrig hänt tidigare

Oväntade mötet med Ari Behns föräldrar – aldrig hänt tidigare

Durek Verrett mötte Ari Behns föräldrar för första gången.

Förra veckan firade Leah Isadora Behn 18 år. Det blev ett firande hon och norska kungafamiljen sent skulle glömma. Festligheterna fortsatte långt in på småtimmarna, med glada miner och danssugna kungligheter.

Prinsessan och skandal-shamanen
4:31

Efter reklamen: Prinsessan och skandal-shamanen

(4:31)

Slå på ljud

Kronprins Haakon och kronprinsessan Mette-Marit öppnade upp sitt hem på Skaugum. Tillsammans med vänner och familj gjorde sitt yttersta för att fira prinsessan Leahs stora dag, som aldrig tycktes ta slut.

Endast kung Harald lyste med sin frånvaro. Det var också det allra första mötet mellan Durek Verrett och Ari Behns föräldrar, något som nu fått stor uppmärksamhet i norska Se och Hör.

Leah Isadora Behn

Kronprins Haakon och kronprinsessan Mette-Marit öppnade upp dörrarna på Skaugum för att fira prinsessan Leah Isadora Behns 18-årsdag.

Andreas Fadum / TT

Durek Verrett om mötet med Ari Behn

Mötet med Marianne Behn och Olav Björshol blev med all sannolikhet mycket speciellt och känslosamt. Durek var ju som bekant på juldagsgudtjänsten med Märtha bara timmar innan det blev känt att Ari tagit sitt liv samma dag.

– Jag minns när jag träffade honom första gången och var tvungen att prata med honom. Vi gav varandra en kram och sedan sa han: "Jag har väntat på dig", har Durek sagt i sin podcast ”Ancient Wisdom Today”.

– Det är så tragiskt att vi förlorade honom.

Marianne Behn och Olav Björshol

Ari Behns föräldrar, Marianne Behn och Olav Björshol, har träffat Durek Verrett för första gången.

Karin Törnblom/TT

Durek om framtiden med Märtha Louise

Durek har hela tiden varit tydlig med att han aldrig kommer kunna ta Aris plats. Samtidigt har han försökt axla rollen som bonuspappa och är mån om att alltid prioritera Märthas barns välmående.

Märtha Louise fästman har också varit tydlig med att han inte har för avsikt att bosätta sig i USA med Märtha och barnen. I stället finns det planer på att hitta något hem i Norge.

– Barnens karriärer börjar ta fart här, så det finns ingen mening att ta med dem till Los Angeles. Jag vill vara där det blir bäst för barnen och Märtha, säger han till norska TV2.

Ari Behn

Ari Behn.

TT

Foto: TT