Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Oväntade vänskapen - prins Harrys ex-flickvänner hand i hand på sommarfest

22 jul, 2016, 08:30 
Agneta Nisbeth
Här är sommarens mest oväntade vänskap: Prins Harrys ex-flickvänner Chelsy Davy och Cressida Bonas har blivit kompisar.
Annons
Cressida-Chelsy-Ste

Först kom Chelsy Davy, sen kom Cressida Bonas. Prins Harry har två mycket omskrivna romanser i bagaget. När Serpentine Gallery nyligen anordnade storslagen kändisfest i Hyde Park var båda ex-kexen inbjudna och de visade sig vara bättre vänner än någon kunnat ana. Chelsys bästa väninna Irene Forte dejtar numera Cressida Bonas halvbror Jacobi Anstruther-Gough-Calthrop och när kvartetten stötte ihop på festen blev det många skratt och kindpussar. När fotograferna ville ta en bild på Cressida och Chelsy ihop fattade de till och med varandras händer.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

https://www.instagram.com/explore/tags/cressidabonas/

Chelsy och Harry var ett par i sju år innan kärleken svalnade för gott och hon flyttade tillbaka till Zimbabwe för att arbeta som jurist. I dag driver hon ett eget accessoarföretag i Kapstaden men hon ses allt oftare på fester och vimmel i London. Cressida Bonas har fortsatt med skådespeleriet och hon fick nyligen en mindre roll i vår svenska stjärna Alicia Vikanders nya film “Tulip Fever”. Huruvida prinsen tänker fortsätta solo länge till är det ingen som vet. Han har kopplats ihop med flera damer den senaste tiden. En av dessa är välkända popstjärnan Ellie Goulding som också var på Serpentines stora sommarfest.

Cressida-Bonas-Ibl1
Cressida Bonas under sommarens Wimbledon-tävlingar. Hon och prins Harry dejtade i två år. Foto: Ibl.

Av: Liv Sander.

Foto: Stella Pictures.

 

Annons