Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Oväntat möte på slottet

29 jun, 2015, 13:24 
Agneta Nisbeth
Annons
brad-angelina-kate-william-ste

I helgen fick prins William och Kate ett ack så celebert besök. Gästade gjorde nämligen The Bradgelinas!

Inte för att det har varit ont om prominenta gäster i det kungliga residenset, Kensington Palace. Men i helgen fick slottet sitt kanske hittills glammigaste besök. Då var det nämligen (hör och häpna!) Brad Pitt och Angelina Jolies tur att hälsa på! Paret var där för att diskutera kampen mot den illegala handeln med vilda djur och stannade, enligt ryktet, längre än planerat!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Kvartetten hade en trevlig eftermiddag tillsammans och hollywoodparet hann till och med ge prinsessan Charlotte en liten present! Angie börjar säkerligen känna sig hemma i de kungliga korridoren. Förra året blev hon ju nämligen adlad för sitt omfattande välgörenhetsarbete – av självaste drottning Elizabeth! Detta betyder att den 41-åriga skådespelerskan är hedersmedlem av den kungliga ordern. Men “Dame” – det får hon kalla sig. Den titeln är endast ämnad för brittiska medlemmar.

Av Ellen Myrgård

Foto: Stella Pictures

Annons