Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Överraskningen! Carola stöttar prinsessan Sofia

31 jan, 2017, 10:50 
Margareta
Sångerskan hyllar nu prinsessan Sofias organisation.
Annons
carola-haggkvist-prinsessan-sofia

Det är många kända svenskar som valt att stödja prinsessan Sofias organisation Project playground. Och nu ställer sig ytterligare en känd kvinna bakom projektet. Ingen mindre än Carola Häggkvist har valt att stötta Sofia och hennes organisation. Under slutet av januari var Carola dessutom på plats i på Project playground, något både hon och organisationen avslöjade under gårdagen.

– Jag känner verkligen med de barn som växer upp i den extrema utsatthet som livet i kåkstäderna innebär. Att få möjligheten att stödja en organisation som gör skillnad för många barn och ungdomar genom att verkligen se var och en utav dem och deras talang känns viktigt, säger Carola själv på Playgrounds hemsida.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Anledningen till att Carola var på plats var inte enbart för att kika på det arbete man utför, utan främst för att uppträda under organisationens insamlingskväll den 29 januari. Tillsammans med kärleken Jimmy Källqvist sjöng hon för några speciellt utvalda gäster. Och konserten hölls inte i kåkstaden där organisationen vanligtvis håller till, utan på det femstjärniga hotellet The Ellerman House, utsett till ett av de främsta i världen.

Av Margareta Gotthardsson

Foto IBL, Skärmavbild Project Playgrounds instagram.

Annons