Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Översvämningarna har nått även drottningens slott

13 feb, 2014, 10:07 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons
elizabeth-ste

Inte ens drottning Elizabeths slott och hus slipper undan översvämningarna som drabbat Storbritannien den senaste tiden.

Englands kungahus påverkas också av kraftiga översvämningarna i Storbritannien. Både drottning Elizabeth och Kates föräldrar Carole och Michael Middletons hem ligger i farozonen för att drabbas av kraftiga översvämningar längs floden Themsen i södra England. Tusentals britter har redan evakuerats och miljöorganisationer rapporterar om att vattnet kan stiga ytterligare.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
themsen

Även i London har Themsen svämmat över.

Annons
middleton

I Carole och Michael Middletons hemort Bucklebury, Berkshire har ett flertal människor tvingas fly från sina hem. Deras lyxiga boende ligger precis i slutet av Themsen, innan den mynnar ut i floden Kennet. Ett hus där lilla prins George tillbringade sina första dagar i livet.

windsor

Även delar av Windsor Park, nära drottning Elizabeths slott, har blötlagts. Enligt uppgift ska drottningens husföreståndare ha lämnat sitt hem i Parken och flyttat upp i slottet för skydd. En brittisk miljöargentur rapporter att översvämningarna för tillfället är under kontroll men att det under fredagen ska det komma ytterligare ett skyfall. Säkrast är alltså om kungligheterna stannar i London den närmaste tiden.

boat

Av Ellen Myrgård

Foto: Stella Pictures, All Over Press och IBL

 

 

Annons