Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

På prinsessans födelsedag - Sofias väns desperata vädjan efter oväntade beskedet

06 dec, 2016, 08:31 
AvJohanna Lejon
I dag fyller prinsessan Sofia 32 år. Samtidigt sänder nära vännen ut en desperat vädjan.
Annons
Princess Sofia at  Sven-Harrys Art Museum

Anitha och Calle berättade själva om separationen på Instagram.

– Det är tråkigt och sorgligt men vi är säkra på att det är det bästa alternativet, skrev de båda, på sina repektive profiler.

Calle och Anitha är, som sagt, mycket goda vänner med både Sofia och Carl Philip. På det kungliga bröllopet förra året var paret Schulman självskrivna gäster. Nu i november var dessutom Calle och parets dotter Penny i Sydafrika för att stötta prinsessan Sofias projekt Project Playground.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Uppbrottet är förstås jobbigt för alla inblandade. Och nu, i samband med Sofias födelsedag, sänder Calle Schulman ut en vädjan på sin Instagram-sida.

anitha schulman ibl

”Omöjligt uppdrag kanske! Men skulle verkligen behöva hyra en tvåa i stan. Finns det NÅGON som vet något som kan hjälpa mig så blir jag evigt tacksam. På riktigt. Vet att det är magstarkt att be om sånt här på Instagram. Men vad ska jag göra? Måste ju göra allt jag kan”, skriver han, enligt Expressen.

Bilden är i skrivande stund borttagen men Calles desperata vädjan verkar ha gett utdelning. Flera människor i kommentarsfältet gav både tips och skickade privata meddelanden.

Av: Johanna Lejon.

Foto: Stella Pictures.

Annons