Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

På vandring med prinsen

23 jul, 2014, 13:28 
Agneta Nisbeth
Annons
charles-ibl-1

Med solglasögonen på och iklädd ett par rejäla skor på fötterna gick prins Charles på en vandring ut i naturen.

Prins Charles besökte i veckan Food & Farming Summer School i Swindon, detta innebar inte bara att han fick hälsa på hos studenterna i deras klassrum utan också ta sig ut på lite fältarbete i den sköna landskapet utanför. Det blev under dagen även en titt in hos Eastbrook Farm och på Organic Research Centre.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
charles-ibl

Prins Charles var lite tuff i sina solglasögon…

Annons
charles-2-ste

Prins Charles ute på vandring med lärare och studenter. Ingen kavaj i värmen, men väl en slips till den ljuslila skjortan.

charles-camilla-ibl

Lite senare i veckan åkte prins Charles, då med makan Camilla, över till Skottland. Där lyssnade de på en jazzkonsert med Stephanie Trick i Tron Kirk som var en del av Edinburgh Jazz and Blues Festival.

camilla-ibl

Camilla fick också provsitta en tjusig motorcykel, en Triumph Thunderbird för att fira Royal Voluntary Services i Edinburgh.

Av Agneta Nisbeth

Foto IBL Bildbyrå

Annons