Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Paltrow fick prins Philip till bordet

31 mar, 2013, 08:39 
Annons

Hollywoodstjärnan Gwyneth Paltrow trivdes ypperligt med “grod-prinsen” Philip som bordskavaljer och fick sig ett gott skratt.

Filmstjärnan Gwyneth Paltrow är van att umgås med både kända och kungliga personer. Hon är mycket god vän med Norges kronprinsessa Mette-Marit, som var med som hedersgäst då skådespelerskan firade 40 år i London.

Annons

Träffade Felipe

Paltrow har också dejtat kronprins Felipe en gång i tiden, enligt spansk press.

Var i Madrid

På bilden till höger ser vi hur hon såg ut i Madrid, där hon shoppade och umgicks med Felipe.

Prins Philip till bordet

I en ny intervju med You Magazine, berättar Gwyneth Paltrow att hon fick prins Philip till bordet vid en invigning i London. Det var en ny konstutställning som lockade celebriteter och eminenta gäster från när och fjärran.

Grodor

Skådespelerskan hade inte tråkigt, säger hon. Drottning Elizabeths man är känd för sina grodor – och även Paltrow fick ta del av prinsens unika uttryck. Men i stället för att häpna över hans ordval, blev hon kungligt road.

Rolig prins

– Han var fantastisk och väldigt rolig. Han är faktiskt fräck och respektlös. Jag hade en sagolik kväll, säger Hollywoodstjärnan, utan att avslöja vad de två exakt talade om.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

 

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures

 

Läs mer:

 

Annons