Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pampigt i St Paul's Cathedral

08 mar, 2012, 10:44 
Av
Annons

Storbritanniens drottning Elizabeth och hennes make prins Philip deltog under onsdagen i  “The Order of the British Empire” – men regnet var inte lika nådigt…

Gudstjänsten hölls i St Paul’s Cathedral och böner och tack hördes för medlemmar av ordningen för – som det heter – “deras mod, idealism och aktsamhet”. Man bad också om Guds förlåtelse för “talanger som gått till spillo i själviskhet och girighet”.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Problem med regn

När gudstjänsten var över hade regnet börja falla och det går inte an att låta drottningens vackra kläder och tiara bli blöta. Lösningen blev ett paraply i matchande färg och planen var att hon skulle gå ut från den västra dörren, men för att undvika halka fick man snabbt ändra om så hon fick ta utgången  – till en som har täckt gångväg.

Annons

Mantel

Drottningen var klädd i en magnifik röd kappa med en lång mantel av the Order of the British Empire. I år firar även drottningen stort då hon suttit  60 år på tronen.

Av Eveline Eriksson

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons