Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Paniken i kungahuset – släktingen ska vara med i Big brother

05 mar, 2024, 12:00 
Louise Wibergh Lenti
Det brittiska hovet är livrädda för vad som kan tänkas komma fram i tv-programmet.
Annons
Prins William tvingas plötsligt ställa in – av personliga skälBrand logo
Prins William tvingas plötsligt ställa in – av personliga skäl

Det har minst sagt varit en turbulent period i det brittiska kungahuset den senaste tiden. Kung Charles brottas med sin cancerdiagnos och prinsessan Kate kämpar med återhämtningen efter sin magoperation.

Det har varit många spekulationer kring hur det står till med Kates hälsa då det var över två månader sedan det dök upp en ny bild på henne. Vissa menar att något gick snett under operationen och att Kate har legat i koma – det är dock uppgifter som hovet strängt dementerat.

Annons

Även om det planerade ingreppet gått felfritt är det trots allt ett allvarligt medicinskt ingrepp som kräver lång tid att läka. Det Kate behöver är vila, återhämtning och minimal stress.

Nu har det däremot kommit fram uppgifter som kan riskera Kates återhämtning.

Familjens svarta får

Någon som kallats för familjen Middletons svarta får är Kates morbror, affärsmannen Gary Goldsmith, 58. Gary har varit gift fyra gånger och har en dotter, Tallulah, som han fick med sin andra fru Luan.

Annons
Gary Goldsmith och dottern Tallulah
Gary Goldsmith och dottern Tallulah på Kates lillasyster Pippa Middletons bröllop.Mark Stewart

Genom åren har Gary omgetts av flertalet skandaler, detta meddelar Hello! Han ska bland annat ha blivit fotograferad med droger i Ibiza 2009 och blivit arresterad efter ett fyllegräl med sin fjärde fru Julie-Ann hösten 2017 där han erkände och dömdes för misshandel.

"Kommer inte hålla tillbaka något"

Nu har det kommit fram att Kates morbror Gary kommer att medverka i dokusåpan Celeb Big Brother. En källa till The Sun berättar hur produktionsbolaget resonerat när de valt att inkludera Gary:

Annons

"Teamet älskar honom på grund av hans koppling till Kate och det faktum att han är självsäker och högljudd och inte kommer hålla tillbaka något. Han har gjort det klart att han kommer att prata om allt och vad som helst, och han är ganska frispråkig när det kommer till Harry och Meghan."

Gary Goldsmith
Morbror Gary Goldsmith är redo att röra om i grytan.Ben Cawthra/REX

En annan källa till The Sun meddelar att hovet och Kates mamma Carole är vansinniga då det finns risk att Gary avslöjar viktiga kungliga hemligheter:

"De är inte glada över att han går in i Celebrity Big Brother. Det är irriterande för dem. Kate behöver inte den här stressen."

Gary Goldsmith sägs ha gömt sig på ett hotell i London där han var tills han medverkade på premiären av programmet, kvällen den 4 mars.

Foto: TT

Annons