Paola talar ut om sin son prins Laurent

09 apr, 2014, 12:40 
https://image.svenskdam.se/agneta-200x248.jpeg.jpg?imageId=5470953&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Agneta Nisbeth
Annons
paola-ste

I ett meddelande förra veckan talade Belgiens forna drottning Paola ut som sin son prins Laurent som lämnade sjukhuset först igår.

Den andra april besökte drottning Paola och kung Albert sin son på sjukhuset, dagen efter lämnade drottningen en kommuniké över sonens sjukdomstillstånd.

paola-albert-ste
Recept.se Nyhetsbrev

– I går besökte vi St Luc sjukhuset och både jag och min make var mycket rörda efter besöket hos vår son Laurent. Vi såg att hans tillstånd har förbättrats och han är vaken från sin koma. Som oroliga föräldrar följer vi givetvis hans tillstånd, dag för dag. Vi är speciellt oroade över hans framtid. Efter det att han lämnat sjukhuset ska Laurent sedan bygga upp ett nytt liv med sin hustru Claire och barnen Louise, Nicolas och Aymeric, där han kan känna sig älskad med vår hjälp och vårt stöd. Laurent är just nu det av alla mina barn som behöver mest stöd och jag ger honom all min uppmärksamhet och kärlek. Sedan prins Laurent togs in på sjukhus har jag och min man varit i ständig kontakt med läkarna på sjukhuset och prinsessan Claire som vi älskar.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Laurent-1

Prins Laurent med sin Claire.

I tisdags lämnade prins Laurent sjukhuset Saint-Luc, uppger belgiska medier. Han ska nu vila ut hemma är det sagt.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

 

Annons