Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pär Engsheden, Elin Woods mamma och Emma Pernald: gästlistan klar!

16 jun, 2010, 08:02 
Agneta Nisbeth
Annons

På fredag är det stor galaföreställning för brudparet.
På fredag är det stor galaföreställning för brudparet.

På fredag, dagen före bröllopsdagen, är det dags för den stora galaföreställningen i Konserthuset. Nu är gästlistan klar.

På fredag kväll blir det stor gala på Konserthuset med 290 artister på scenen. Då blir det festyra på allvar. Riksdagen står som värd och nu har man offentliggjort gästlistan. Carl Philips exflickvän Emma Pernald kommer, liksom Elin Nordegren Woods mamma, landshövding Barbro Holmberg. Furst Albert av Monaco dyker också upp, med fästmön Charlene Wittstock vid sin sida.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Kronprinsparen Mette-Marit och Haakon samt Frederik och Mary kommer också på festen.
Kronprinsparen Mette-Marit och Haakon samt Frederik och Mary kommer också på festen.

Skådespelaren Stefan Sauk har tackat ja, och kommer tillsammans med verkställande direktör Salka Börjesson Enyon. Tomas och Marie Ledin finns med på listan och så gör även designern Pär Engsheden. Kanske ett tack för att han skapat brudklänningen?

Av Ann-Sofie Lundin

Foto: IBL

Annons