Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Påstår romans med drottningen – orden som skakar kungahuset

05 dec, 2023, 15:00 

Ex-svågern påstår att han och drottning Letizia hade en romans en gång i tiden.

Annons

Den senaste tiden har det stormat rejält kring olika kungahus i Europa. Senast i ropet har kronprins Frederik varit, som omgärdats av otrohetsrykten efter att ha setts med mexikanska modellen Genoveva Casanova i centrala Madrid.

Hör drottning Letizia rappa – fina anledningen bakomBrand logo
Hör drottning Letizia rappa – fina anledningen bakom

Nu är det dags för en annan kunglighet att hamna i hetluften. Den här gången rör det sig om drottning Letizia, som påstås ha haft en romans med sin tidigare svåger Jamie Del Burgo.

Påståendet kommer från svågern själv. Enligt Jamie Del Burgo hade de förhållande innan han gifte sig med hennes syster Telma 2012. Del Burgo och drottningens syster separerade två år senare.

Annons
Drottning Silvia och drottning Letizia
Drottning Letizia i ett samtal med drottning Silvia.

Ex-svågern om händelsen

Ex-svågern hävdar att han har bevis på förhållandet, och har delat en hittills okänd bild på drottningen på sociala plattformen X. På bilden syns den spanska drottningen bära en blommig tröja och en svart sjal, medan hon tar en bild av sig själv i spegeln i ett badrum, rapporterar The Guardian.

Enligt Jamie Del Burgo så tillhörde sjalen honom. Han hänvisar dessutom till ett meddelande som han påstår att Letizia skickat till honom:

Annons

”Älskling, jag har din kashmirscarf på mig. Det är som att ha dig med mig. Det passar mig. Jag räknar ner timmarna tills vi ses igen. Älskar dig".

Kungahuset vägrar kommentera

Flera personer reagerade på inlägget och kommenterade att inlägget inte bevisar att meddelandet kommer från Letizia. Jamie Del Burgo ska efter inlägget ha tagit bort sin profil på X.

Jamie Del Burgos ord har fått stor spridning världen över.

En talesperson från det spanska kungahuset uppger att de inte har några kommentarer kring händelsen.

Drottning Letizia
Drottning Letizia.

Foto: TT

Annons