Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgren i privat samtal med Carl Philip och Sofia: ”Tyckte så synd om”

23 mar, 2024, 15:00 
Pernilla Wahlgren berättar om när hon träffade prins Carl Philip och prinsessan Sofia.
Annons
Mellostjärnans kärleksavslöjande om Carl PhilipBrand logo
Mellostjärnans kärleksavslöjande om Carl Philip

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia rör sig i en kunglig värld. Samtidigt är de måna att försöka leva ett relativt vanligt liv, där de fokuserar på att ta hand om barnen.

Pernilla Wahlgren minns när hon en gång sprang på prinsen på lyxhotellet Hotell Skeppsholmen i Stockholm. Då verkade Carl Philip så vanlig att hon glömde bort att han var prins.

– Vi började småprata och det roliga var att när vi hade stått och pratat ett tag så tänkte jag 'förlåt man kanske ska hälsa ordentligt'. Jag kom ju på att herregud, jag står ju och pratar med en kunglighet. Men han är så himla naturlig så det blir inte stelt. Han är otroligt naturlig och charmig och vanlig för att vara en kunglighet, säger Pernilla i podcasten ”Wahlgren & Wistam”.

Annons
Prins Carl Philip och prinsessan Sofia
Prins Carl Philip och prinsessan Sofia.Karin Törnblom/TT

Pernilla om samtalet med Carl Philip

Några dagar innan hade Carl Philip och Sofia befunnit sig på samma event som Pernillas dotter Bianca Ingrosso. Det blev ett naturligt samtalsämne när de stod där på hotellet och snackade.

– Då stod vi faktiskt och pratade om det. Han hade varit på Globen med prinsessan Sofia, och Bianca var där också. Det var en jättestor manifestation för allas lika rätt och att man redan från grundstart i skolan ska lära alla barn att vi alla är lika trots våra olikheter.

– Det var Glada Hudik som stod bakom den här fantastiska galan som var jättefin, och de hade särskilt bett om att Bianca skulle komma dit. Det var otrolig känsla. Hon grät, alla grät.

Annons

”Tyckte så synd om Bianca”

Carl Philip hade då visat sin medmänskliga sida, berättat om vilken uppståndelse det hade varit så fort Bianca visat sig och att han inte kunde göra annat än känna medlidande för Pernillas dotter.

– Då säger han "ja, jag tyckte så synd om Bianca. För vi hade flera SÄPO-vakter runt oss hela tiden. Men alla i Globen var HELT GALNA efter Bianca". Tydligen hade det varit helt kaos när hon kom där.

– Så han hade sagt "Sorry Bianca, vi kan inte dela med oss av våra SÄPO-vakter". Han ba 'det var ingen som brydde sig om oss, men de var helt galna efter henne'".

Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren har bara positiva saker att säga om prins Carl Philip.Karin Törnblom/TT

Foto: TT

Annons