Peter Phillips betalade en miljon för förlovningsringen

Bröllopslyckan i det kungliga Storbritannien fortsätter. Titta bara på detta söta förlovningspar – Peter Phillips och hans vackra Autumn Kelly.

Peter Phillips, prinsessan Annes förstfödde och drottningens äldste barnbarn, och hans tindrande Autumn Kelly hade valt ägorna hemma på Gatcombe Park för att officiellt visa upp sin kärlek. Ett tjugotal fotografer tjoade och ropade för att få den bästa bilden på kärleksparet. Fototillfället sammanföll med de årliga hästtävlingarna på mamma och svärmor prinsessans Annes ägor i Gloucestershire.

I matchande äppelgröna tenniströjor såg paret Peter och Autumn ovanligt avslappnade ut med sina känslor för varandra, och det trots att de ännu så länge hållit mycket tyst om sitt förhållande – inte ens flickvännens riktiga ålder har den brittiska pressen haft koll på!

Peter gav en miljon för ringen

En försiktig puss på kinden och lite pirrigt fnitter kunde turturduvorna, båda 29 år, bjuda på och på den blivande brudens vänstra hand glittrar ännu ett kärleksbevis – ringen!

Autumn Kelly and Peter Phillips

Dryga miljonen lär Peter Phillips ha betalt för den ovalformade diamanten, men juveler och kunglig pompa till trots menar familj och vänner att det rör sig om äkta kärlek och ingenting annat mellan de två.

– Peter och min dotter är mycket förälskade i varandra och vi litar på hennes omdöme, säger Autumns pappa Brian Kelly till brittiska ”The Mail on Sunday”. Peter Phillips förlovning och kommande bröllop väcker förstås hopp om ännu ett par romantiska kungliga tillkännagivanden runt om i Europa de närmaste åren.kunglig förlovning

 

Av: LOTTA WRETMAN

Foto: IBL