Peter Phillips skiljer sig från Autumn

Skilsmässa mellan Autumn Phillips och Peter Phillips
Nu skakas det brittiska kungahuset av ännu en negativ händelse: drottning Elizabeths barnbarn Peter Philips skiljer sig från sin hustru, Autumn.
Annons

Först hela den hemska historien med prins Andrews samröre med Epstein, sedan prins Philips sjukhusvistelse i julas, Megxit och nu detta! Skandalerna fortsätter i det brittiska kungahuset. Och det är inga småsaker det handlar om – tvärtom.

Annons

Peter Phillips, son till prinsessan Anne, ska nu skilja sig från sin fru Autumn – efter 12 års äktenskap. Enligt brittiska medier är det Autumn som vill lämna Peter.

Peter och Autumn Phillips
Peter och Autumn Phillips, 2019.
Annons

– Peter är helt förstörd av detta, och han såg det inte komma, berättar en vän till paret för MailOnline.

Vännen fortsätter:

– Han trodde att han var lyckligt gift och hade den perfekta familjen med två underbara döttrar. Men nu är han i totalt chocktillstånd.

Peter och Autumns Philips har två döttrar

Beskedet om parets skilsmässa ska ha tagit drottning Elizabeth oerhört hårt. Peter och hon har varit nära i många år och hon känner sig knäckt av barnbarnets sorg. Nu fruktar man att Autumn kommer att flytta tillbaka till Kanada.

Annons

– Vad som oroar en del av oss är att Autumn kanske vill flytta tillbaka till Kanada, säger en vän till paret Phillips till The Sun.

Peter Phillips med sina två döttrar
Peter Phillips med sina två döttrar.

Vännen fortsätter:

– Kanske har hon influerats av Harry och Meghans avfärd. Kanske tänker hon att om det kan hända, så kan jag också lämna? Det verkar som att de har växt ifrån varandra, men det kommer som en blixt från klar himmel för Peter och han är väldigt upprörd.

Peter och Autumn Phillips med Elizabeth
Peter och Autumn Phillips med Elizabeth på Royal Ascot.
Annons

Peter Phillips är drottning Elizabeths äldsta barnbarn, och tillsammans med Autumn har han döttrarna Savannah, 9, och Isla, 7.

Nu ställer sig många frågan: hur ska Elizabeth orka? Drottningen har redan ställt in två programpunkter, kommer det bli fler?

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

7 kommentarer till “Peter Phillips skiljer sig från Autumn”

 1. josefin skriver: 11 februari, 2020

  Nu, 2020, är väl knappast en skilsmässa en kris – hans egen mor skildes för flera decennier sedan fran hans far. PP har ingen kunglig titel sa det drabbar inte “kungahuset”. Att det är personligt tràkigt gör det inte till kunglig kris.


 2. Grethe skriver: 11 februari, 2020

  Tvilsomt at noen andre enn familien vet hva Dronningen tenkte og følte…så slutt å overdriv.


 3. Katta skriver: 11 februari, 2020

  Drottning ställde in pga en förkylning och ett förväntat väderproblem. Vad har det med ett barnbarns skilsmässa att göra. Man är naiv eller aldrig hemma om man inte vet hur det är ställt i hemmet. Helt överraskad kan han väl inte vara.


 4. Monarkist skriver: 11 februari, 2020

  Att engelska drottningen kanske är ledsen för Peter P:s skull, gör inte detta till en kunglig katastrof. Det är en helt privat händelse. Än en gång är rubriken bara så dålig.


 5. Monarkist skriver: 11 februari, 2020

  Sorry. Denna gång menade jag att texten var så överdriven. Skrev ordet rubrik av bara farten.


 6. PernillaA skriver: 11 februari, 2020

  interessant artikel, den stackars förkrossade Peter och Autumm som vill skiljas och då blivit influerad av Meghan och Harry;
  som man kan få till det


 7. Birthe Vejrum skriver: 11 februari, 2020

  I den officielle erklæring fra parret, står der at de blev enige om separationen/skilsmissen i efteråret, så nogen nyhed er det da ikke for familien.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons
Annons
Annons
Laddar