Peter Phillips skiljer sig från Autumn

Skilsmässa mellan Autumn Phillips och Peter Phillips

Nu skakas det brittiska kungahuset av ännu en negativ händelse: drottning Elizabeths barnbarn Peter Philips skiljer sig från sin hustru, Autumn.

Först hela den hemska historien med prins Andrews samröre med Epstein, sedan prins Philips sjukhusvistelse i julas, Megxit och nu detta! Skandalerna fortsätter i det brittiska kungahuset. Och det är inga småsaker det handlar om – tvärtom.

Peter Phillips, son till prinsessan Anne, ska nu skilja sig från sin fru Autumn – efter 12 års äktenskap. Enligt brittiska medier är det Autumn som vill lämna Peter.

Peter och Autumn Phillips

Peter och Autumn Phillips, 2019.

– Peter är helt förstörd av detta, och han såg det inte komma, berättar en vän till paret för MailOnline.

Vännen fortsätter:

– Han trodde att han var lyckligt gift och hade den perfekta familjen med två underbara döttrar. Men nu är han i totalt chocktillstånd.

Peter och Autumns Philips har två döttrar

Beskedet om parets skilsmässa ska ha tagit drottning Elizabeth oerhört hårt. Peter och hon har varit nära i många år och hon känner sig knäckt av barnbarnets sorg. Nu fruktar man att Autumn kommer att flytta tillbaka till Kanada.

– Vad som oroar en del av oss är att Autumn kanske vill flytta tillbaka till Kanada, säger en vän till paret Phillips till The Sun.

Peter Phillips med sina två döttrar

Peter Phillips med sina två döttrar.

Vännen fortsätter:

– Kanske har hon influerats av Harry och Meghans avfärd. Kanske tänker hon att om det kan hända, så kan jag också lämna? Det verkar som att de har växt ifrån varandra, men det kommer som en blixt från klar himmel för Peter och han är väldigt upprörd.

Peter och Autumn Phillips med Elizabeth

Peter och Autumn Phillips med Elizabeth på Royal Ascot.

Peter Phillips är drottning Elizabeths äldsta barnbarn, och tillsammans med Autumn har han döttrarna Savannah, 9, och Isla, 7.

Nu ställer sig många frågan: hur ska Elizabeth orka? Drottningen har redan ställt in två programpunkter, kommer det bli fler?

Foto: TT