Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Peter Phillips underbara dag med familjen

29 mar, 2012, 08:00 
Annons
Peter Phillip ger sin gravida hustru Autumn en riktig kyss

Det var en strålande dag då brittiska prinsessan Annes son Peter med familj var med under the Gatcombe Horse Trials i Gloucestershire i söndags.

Peter Phillips, son till prinsessan Anne, var tillsammans med hustrun Autumn och deras lilla dotter Savannah med under dagen då the Gatcombe Horse Trials hölls då Peters syster Zara Phillips var med och tävlade.

Väntar andra barnet

Men mest hade Peter och Autumn nog bara ögonen för deras lilla skatt Savannah, som föddes 29 december 2010. Alldeles snart får de även sitt andra barn då  Autumn är höggravid. Under dagen ägnade paret åt sig lite kvalitétstid med sin dotter, då de lekte och åt glass i det fina vårvädret.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Söt i rosa

Lilla Savannah var bedårande söt i rosa och vitt, matchande med en virkat rosa hatt som skyddade hjässan mot den starka solen. Hon struttade runt själv och upptäckte världen, med lite hjälp av föräldrarna såklart, som hela tiden höll koll på varje steg.

Avslutat jobb

Peter slutade som chef för global sponsring på Royal Bank of Scotland förra månaden. Det fanns rapporter om att hans jobb kan ha varit i riskzonen med stora nedskärningar i banken. Men trots det verkade han glad, familjen är ju alltid ett tryggt stöd att luta sig mot.

Av Eveline Eriksson

Foto: IBL

Läs även

Annons