Philippe och Mathilde lär barnen vikten av att läsa bra böcker

Annons

Häromdagen var kronprins Philippe och kronprinsessan Mathilde och parets söner på besök i Antwerpen för att titta in på stadens bokmässa.

Man är aldrig för ung för att uppskatta en bra bok. Så när bokmässan Boekenbeurs i Antwerpen slog upp sina dörrar så dök även Belgiens kronprins Philippe upp. Med sig hade han både makan kronprinsessan Mathilde och parets bägge söner, prins Gabriel och prins Emmanuel.

Bokbord

Boekenbeurs är Flanderns största bokmässa och drar varje år en stor publik. Kronprinsparet och deras söner vandrade runt bland bokborden och stannade ofta upp för att titta och prata med både författare och utställare.

Annons

Av Agneta Nisbeth
Foto: Stella Pictures

Läs även:

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

5 kommentarer till “Philippe och Mathilde lär barnen vikten av att läsa bra böcker”

 1. Pia skriver: 11 november, 2010

  Så framsynt och klokt av det belgiska kronprinsparet. Att vänja sina barn vid läsningens tjusning, redan från början, ger dessa en gränslös rikedom och en källa till kunskap och njutning att ösa ur hela livet.


 2. hansi skriver: 12 november, 2010

  Barnen strålar ju!


 3. Nan skriver: 12 november, 2010

  En flott familie! Nydelige Mathilde.


 4. BEN skriver: 13 november, 2010

  Vilken underbar familj som det lyser om. Allra gladast på de senaste bilderna som har visats tycker jag att kronprins Philippe har varit – härligt att se.


 5. Milla skriver: 14 november, 2010

  Så hyggelig at det vises bilder på den Belgiske kronprinsfamilien. De virker så glade og naturlige. Mathilde er jo så søt. Enig med BEN ang Philippe.


Annons

Laddar