Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Philippe och Mathildes heta Indienresa med tid för kärlek

22 mar, 2010, 15:02 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons
Kronprins Philippe med sin maka Mathilde på besök i Indien.
Kronprins Philippe med sin maka kronprinsessan Mathilde på besök i Indien.

Kronprins Philippe och hans maka kronprinsessan Mathilde har nu kommit till New Delhi för sitt veckolånga besök i Indien. En resa som redan väckt heta känslor mellan det belgiska kronprinsparet som påmindes sin egen smekmånad.

Det är tänkt att resan till Indien ska främja handeln mellan de två länderna och kronprins Philippe med maka Mathilde reste därför över till Asien med sitt lands vice premiärminister tillika utrikesminister Steven Vanackere. Men förutom allt det ekonomiska pratet och mängder av affärsmöten av olika slag fanns givetvis också tid över för lite kulturhistorisk sightseeing. På bilden ser vi paret framför Humayuns grav, ett byggnadsverk som finns med på UNESCO:s världsarvslista.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Kronprisparet anländer här till Indien.
Kronprinsparet anländer här till Indien.

Och det var ett strålande lyckligt par som lät sig plåtas, de kunde inte ta ögonen från varandra och såg riktigt nyförälskade ut. Vilket kanske inte är så konstigt med tanke på vilka minnen paret har från Indien.

Kronprinsen lät sig också intervjuas under resan och då sa han bland annat:

– Indien är ett fantastiskt land på många sätt. Jag och min hustru delar också denna attraktion för Indien, det var ju här vi spenderade vår smekmånad!

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella


Annons