Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pierre Casiraghi och Beatrice Borromeos storslagna bröllop

02 aug, 2015, 11:26 
Agneta Nisbeth
Annons
ao_borromeobrollop1

Så var de man och hustru! Pierre Casiraghi och Beatrice Borromeos kyrkliga bröllop vid Lago Maggiore blev ett storslaget jetset-party. Men var befann sig furst Albert?

Prinsessan Carolines son Pierre Casiraghi och Beatrice Borromeo, italiensk journalist och societetspingla, har blivit man och hustru även i kyrkans ögon.

ao_borromeobrollop2

Under lördagen vigdes de under en kyrklig ceremoni på familjen Borromeos privata egendomar vid Lago Maggiore. Bruden strålade i Armani.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
armani
Bild: instagram.com/Armani.

700 gäster hade samlats för att fira paret och bland dessa fanns bland annat designern Diane von Furstenberg, modellen Eva Herzigova, och Lapo Elkann, arvtagare till Agnelli-imperiet.

ao_borromeobrollop4

Här ovan se vi prinsessan Stéphanie med sina döttrar samt prinsessan Alexandra.

Men var befann sig furst Albert och Charlene? De var ju värdparet när Pierre och Beatrice gifte sig borgerligt på furstepalatset den 25 juli. Albert var också med när systersonen hade sin svensexa i Barcelona några veckor innan bröllopet, men nu var alltså fursteparet inte på plats för att fira.

Annons
ao_borromeobrollop7

Prinsessan Caroline av Monaco och Hannover var givetvis på plats, precis som Pierres syster Charlotte Casiraghi och hennes partner Gad Elmaleh, samt storebror Andrea och hans fru Tatiana Santo Domingo.

ao_borromeobrollop8

Bröllopsgästerna fick åka båt från fastlandet till Isolino di San Giovanni, den minsta av familjen Borromeos privata öar i Lago Maggiore.

Annons
ao_borromeobrollop9

Kronprins Haakon av Norge och kronprinsessan Mette-Marit var inbjudna och anlände i sällskap med Franca Sozzani, chefredaktör för italienska Vogue. Den efterföljande festen hölls sedan på Rocca d’Angera på fastlandet.

ao_borromeobrollop5

Bland gästerna noterade vi fastighetsentreprenören Oscar Engelbert som anlände arm i arm med kärleken Giovanna Battaglia, italiensk stylist.

ao_borromeobrollop10

Av: Liv Sander.

Bilder: All Over Press.

Annons