Pierre Casiraghis nya, hår(da) stil

Snart har ett år passerat sedan det romantiska bröllopet och makarna Casiraghi är så förälskade. Pierre Casiraghi har sällat sig till prinsarna av Europa och skaffat skägg.
Beatrice-6

På Rosornas bal kunde paret inte slita sig från varandra på dansgolvet. Pierre hade i mars läcker tre-dagar-stubb. I dag har han helskägg. Och han är knappast ensam och sin håriga haka i kungliga Europa.

Pierre-1

Då och nu. Pierre Casiraghi har numera en betydligt (vild)vuxnare look. Och visst klär skägget honom? Pierre är en tuff man, som älskar havets våg. Nu senast har han visat hur skicklig han är ute till havs.

Pierre

Medan hustrun har fullt upp med sin journalistkarriär, passar Pierre Casiraghi på att tävla med sin vrålsnabba katamaran. Båtracet anordnas av “Circle Fraglia Vela Riva” i Riva del Garda. Nio lag deltar med sina fascinerande GC32 katamaraner. Katamaranens skrov är i folie och när båten når en hög hastighet börjar den stiga.

katamaran

Denna båttyp  (10 meter i bredd och 6 meter i längd) har en segelyta som överstiger 170 kvadratmeter och flyger bokstavligen på vattnet. Det går snabbt – i hastigheter på över 35 knop.

Foto: Stella Pictures