Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pierre och Beatrice så kära, så kära

27 apr, 2015, 08:40 
Agneta Nisbeth
Annons
pierre-beatrice-ste

Pierre Casiraghi och hans Beatrice kunde inte hålla händerna från varandra under en fotbollsmatch i veckan.

Snart är det äntligen dags för prinsessan Carolines son Pierre Casiraghi och hans fästmö Beatrice Borromeo att gifta sig. Den 1 augusti ställer de till med ett stort bröllop i Beatrices hemland Italien, men redan innan dess lär det bli en mindre, borgerlig ceremoni på slottet i Monaco. Kanske blir det lite på samma sätt som när Pierres bror Andrea Casiraghi gifte sig med sin Tatiana.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
pierre-beatrice-2-ste

Puss min älskling!

pierre-beatrice-4-ste

Paret skulle egentligen ha gift sig tidigare men tvingades skjuta på bröllopet eftersom fursteparets tvillingar ska döpas den 10 maj.

Annons
pierre-andrea-ste

Två bröder på fotbollsmatch.

albert-andrea-ste

På bilderna här ser vi förutom Pierre Casiraghi och Beatrice Borromeo även Andrea Casiraghi och furst Albert under en fotbollsmatch mellan AS Monaco och Juventus på Louis II stadium i veckan.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

 

Annons