Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pippa Middleton har checkat in på Lindo Wing

16 okt, 2018, 10:00 
AvErika Svernström
Bara ett halvår efter att Kate fött sitt tredje barn är det nu dags för Pippa och hennes make James att få sitt första. Pippa vill föda på samma ställe som syrran - på exklusiva sjukhuset Lindo Wing.
Annons

Pippa Middleton, 35, och hennes make James, 43, anlände igår till exklusiva Lindo Wing of St Mary’s Hospital, sjukhuset där bland annat Pippas storasyster Kate fött sina tre barn. Pippa gick leende in medan maken kom efter med två stora väskor i händerna. Nu spekulerar engelsmännen i om det är dags för förlossning. Senast i fredags var paret på bröllopet mellan prinsessan Eugenie och hennes man Jack. Då var Pippa synligt höggravid.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Pippa på Eugenies bröllop.

Paret har tidigare setts kika på rummen till kända Lindo Wing. En natt i en av sjukhussviterna uppges kosta uppemot 75 000 kronor.

Det var i april som hon bekräftade att hon väntar barn och bebisen kommer ganska exakt ett halvår efter att hennes syster Kate fick sitt tredje barn, prins Louis. Pippas och James barn kommer med andra ord att ha en liten kusin att leka med som är född samma år.

Annons

Pippa har tidigare berättat att hon haft ”turen” att inte ha mått dåligt på morgonen som hennes syster Kate har gjort.

Kate och William har bott på Lindo Wing under alla sina förlossningar. Senast i april föddes prins Louis där.
Kate och William har bott på Lindo Wing under alla sina förlossningar. Senast i april föddes prins Louis där.

Pippa väntas föda sitt första barn när som helst och jakten efter ”rätt” sjukhus att föda på har pågått ett tag för förstföderskan. En av anledningarna kan vara att hennes eget hus, värt närmare 170 miljoner kronor, ligger nära sjukhuset i Chelsea.

Lyxiga Lindo Wing

Sjukhuset är känt för att hålla en ypperlig klass och förser sina välbärgade patienter med förstklassig service. Alla får privatsviter och där man kan pusta ut både före och efter förlossningen samt se alla världens tv-kanaler. Badrummen har förstås eget lyxbadkar där man kan bada i lugn och inför förlossningen. Enbart gourmetmat serveras efter beställning från späckade menyer och paren presenteras även för vin- och champagnelistan för att fira när bebisen väl har fötts. Diskretion, afternoon-tea och room-service ingår självfallet.

Annons

Ett standardrum på the Wing ligger på 59 000 kr och det billigaste lyxrummet kostar från cirka 62 750 kronor. Priset för en av sviterna, där Kate sägs ha fött sina tre barn, är tillgängligt efter förfrågan men kostar alltså närmare 75 000 kronor per natt.

Pippa avslöjade nyligen att hon har gått på meditationskurs för att bibehålla lugnet under den kommande, smärtsamma förlossningen – något de flesta kvinnor fasar för.

Pippa Middleton.

– Jag skrev in mig på en meditationskurs för nybörjare nyligen, så att jag kan få rätt verktyg och ta mig igenom förlossningen effektivt, skrev hon i Waitrose Weekend Column nyligen.

Annons

– Detta innebar att jag ska meditera två gånger om dagen, helst under 20 minuter, rabblande ett mantra medan jag sitter upp, fokuserat och med stängda ögon. Vår lärare är noga med att poängtera att vi verkligen tar oss tid för detta varje dag, eftersom det är så lätt att skjuta på det.

Hon har även gått på work out och simmat mycket för att hålla sig i form under graviditeten. Dessutom har hon valt cykeln som främsta transportmedel till sina dagliga ärenden.

Pippa cyklar.

Hon har varit noga med hjälm men även synts rusa över övergångsställena för att hinna över i den hetsiga Londontrafiken.

Pippa skyndar sig med cykeln.

Nu väntar inom kort ett strosande liv med barnvagn istället. Och vilket bättre sällskap kan hon tänkas ha än sin syster Kate som kan bistå med massor av goda råd som numera rutinerad trebarnsmor.

Foto: IBL, Stella Pictures och TT

Annons