Pippa Middleton och Chelsy Davy ute tillsammans

Under torsdagskvällen sågs Chelsy Davy i blått och Pippa Middleton i rosa ute tillsammans i London-natten. Men under kvällen var också prinsessorna Beatice och Eugenie samt deras mamma Fergie.

När prins Harrys forna flickvän Chelsy Davy och prins Williams blivande hustru Kates syster Pippa Middleton sågs ute på samma ställe – en välgörenhetsgala – satte snacket igång. Var det kanske dags att planera för en möhippa respektive svensexa inför prins Williams bröllop med Kate Middleton? Det tror i alla fall tidningen Daily Mail som menar att detta var det perfekta tillfället att snacka ihop sig lite.

På väg tillbaka

Visserligen ska ju prins Harry ha gjort slut med Chelsy, men allt fler röster  gör nu gällande att de bägge är på väg tillbaka till varandra – de umgicks ju som vi tidigare skrivit – häromkvällen. Dessutom lär han redan bjudit Chelsy till bröllopet.

Festen de var på hette Eyes Wide Shut Masquerade och ägde rum på nattklubben Public i närheten av Kings Road. Tanken var väl att man skulle man på något sätt samla in pengar till välgörenhet. Sarah “Fergie” Ferguson kom aldrig in på klubben men hon lämnade i alla fall av sina bägge döttrar, prinsessan Beatrice och prinsessan Eugenie innan hon åkte iväg i bilen.

Av Agneta Nisbeth

Foto: IBL

Läs även:

Williams och Kates första uppdrag – en resa till Kanada››

Prinsessan Beatrice på middag med sin mamma››

Här har ni alla brudnäbbar inför bröllopet i England››

Prins Edwards dotter Louise blir brudnäbb››

Prins Harry blir bestman på broderns bröllop››