Pippa Middletons kärlekskarusell - äntligen har hon hittat rätt

Pippa Middletons kärlekskarusell - äntligen har hon hittat rätt

En greve, prins Williams bästa skolkompis och en börshaj. Här är överklasskillarna Pippa Middleton dejtat innan hon hittade rätt.
Pippa-Middleton-Ibl1

I söndags friade hedgefondmäklaren James Matthews till världens mest kända syster, Pippa Middleton. Förlovningen är en riktig skäll i brittiska societetskretsar. För mindre än ett år sedan dejtade Pippa nämligen börshajen Nico Jackson och många trodde att de var de som skulle skrida ner för altargången i framtiden men det blir alltså den stilige och förmögne James Matthews som blir Pippas make. Bröllopet kommer att äga rum under nästa år.

James Matthews är en riktig överklasskille med bra bakgrund och väl tilltaget bankkonto. Merparten av sin privata förmögenhet ska han ha tjänat på fastigheter och som hedgefondmäklare och han bor i ett townhouse värderat till 17 miljoner pund, motsvarande 192 miljoner kronor. De första ryktena om en romans mellan Pippa och James började surra i oktober förra året då hennes bil stod parkerad utanför hans bostad.

I galleriet hittar ni Pippa Middletons tidigare pojkvänner.

Han klev aldrig ut i rampljuset på riktigt men det var finansmannen Alex Loudon som var Pippa Middletons dejt vid prins William och Kates bröllop 2010. Bara två månader senare tog deras förhållande slut eftersom diskreta familjen Loudon inte gillade uppmärksamheten från medierna. Familjen är en av Englands mest förmögna och Alex gick ett år över prins William på Eton.

Under familjen Middletons årliga vintersemester på Mustique träffade Pippa miljardären Alexander Spencer-Churchill. Deras fling höll i sig i ett år innan kärleken svalnade. Alexander Spencer-Churchill är i dag gift med Scarlett Strutt.

Hade det lord George Percy och Pippa Middleton hade hon kunnat se fram emot att ta över Harry Potter-slottet Alnwick Castle. George Percy kommer nämligen att ärva grevskapet Northcumberland i norra England. Någon romans mellan Pippa och George har aldrig bekräftats men de bodde tillsammans under studietiden i Edinbourgh.

Nattklubbsägaren Charlie Gilkes är en annan av Pippas pojkvänner under studietiden i Edinbourgh. De är fortfarande mycket goda vänner och när Charlie för två år sedan gifte sig med Anekke von Trotha Taylor var Pippa och expojkvännen Nico Jackson gäster.

Länge såg det ut att vara Pippa och börsmäklaren Nico Jackson som skulle skrida ner för altargången tillsammans. Men i oktober förra året kom beskedet att förhållandet tagit slut. Nico Jackson flyttade samma höst till Geneve där ett nytt toppjobb väntade och Pippa började dejta James Matthews.