Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pippa Middletons kärlekskarusell - äntligen har hon hittat rätt

19 jul, 2016, 14:37 
Agneta Nisbeth
En greve, prins Williams bästa skolkompis och en börshaj. Här är överklasskillarna Pippa Middleton dejtat innan hon hittade rätt.
Annons
Pippa-Middleton-Ibl1

I söndags friade hedgefondmäklaren James Matthews till världens mest kända syster, Pippa Middleton. Förlovningen är en riktig skäll i brittiska societetskretsar. För mindre än ett år sedan dejtade Pippa nämligen börshajen Nico Jackson och många trodde att de var de som skulle skrida ner för altargången i framtiden men det blir alltså den stilige och förmögne James Matthews som blir Pippas make. Bröllopet kommer att äga rum under nästa år.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

James Matthews är en riktig överklasskille med bra bakgrund och väl tilltaget bankkonto. Merparten av sin privata förmögenhet ska han ha tjänat på fastigheter och som hedgefondmäklare och han bor i ett townhouse värderat till 17 miljoner pund, motsvarande 192 miljoner kronor. De första ryktena om en romans mellan Pippa och James började surra i oktober förra året då hennes bil stod parkerad utanför hans bostad.

I galleriet hittar ni Pippa Middletons tidigare pojkvänner.

Annons