Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pippa Middletons glädjebesked inför bröllopet

06 apr, 2017, 07:30 
Agneta Nisbeth
Intressant!
Annons

Den 20 maj gifter sig Pippa Middleton och finansmannen James Matthews. Pippa är ju hertiginnan Catherines yngre syster och intresset kring bröllopet är enormt.

James Matthews kommer från en förmögen släkt och enligt brittiska Elle kan Pippa efter bröllopet se fram emot en ny titel. James Matthews far är nämligen Laird of Glen Affric. När han avlider ärver James Matthews titeln och Pippa blir då Lady of Glen Affric. Med titeln kommer ett extravagant slott i Skottland.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Skillnaden mellan Laird och Lord är att det senare är en adelstitel medan Laird är en titel som kommer med ägandet av ett skotskt gods. Fint är det ändå. I Skottland är Laird snäppet under titeln Baron.

Foto: IBL.

Annons