Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pippa och James på ännu en syskonsemester

09 jan, 2016, 11:14 
Margareta
Annons
pippa-james-1

Nu är prinsess-syskonen Pippa och James Middleton hemma i Storbritannien igen efter semester i St Barts. De har varit på plats i solparadiset under hela nyår och har bland annat synts på klubben Nikki Beach där även stjärnan Leonardo DiCaprio hängde under Nyårsledigheten.

Att åka på syskonsemester verkar vara Middleton-duons melodi. Även i augusti var de på St Barts, då tillsammans med mamma Carole. Men syskonen James och Pippa gillar också att sporta tillsammans under semestern.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Under juni 2014 cyklade duon 4 828 kilometer rätt över USA i välgörenhetssyfte. Pengar samlades bland annat in till British Heart Foundation, en organisation där Pippa är ambassadör, men även till Michael Matthews Foundation, en välgörehetsorganisation startad av deras gemensamma vän.

Hon och brodern simmade också välgörehetsloppet Bosphorus Cross-Continental Race. 6,5 kilometer i vattnet från Europa till Asien med start i Istanbul, men de har även varit på syskonsemester i Sverige.

I Sverige deltog de nämligen i den tuffa tävlingen ö till ö. Även då till förmån för deras kompis välgörenhetsorganisation Michael Matthews Foundation.

– Det var en av de tuffaste upplevelser jag haft i mitt liv, sa Pippa efteråt.

Av: Margareta Gotthardsson.

Foto: Stella pictures.

Annons