Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Playboy-modellen berättar om viktiga barnbeslutet med Mette-Marits son

12 mar, 2020, 11:00 
Mette-Marit kan se fram emot barnbarn!
Marius Borg Høiby och flickvännen Juliane Snekkestad går i barntankar.Faktum är att Juliane har en väl utarbetad plan.
Annons
Styla håret kungligt med Björn Axén – inspirerat av Madeleines HollywoodsvallBrand logo
Styla håret kungligt med Björn Axén – inspirerat av Madeleines Hollywoodsvall

Det blev stora rubriker Europa över när det kom ut. Kronprinsessan Mette-Marits son Marius Borg Höiby hade fått en flickvän: den norska modellen Juliane Snekkestad. Juliane hade då varit på omslaget till tidningen Playboy – något som fick ögonbryn att höjas i de mer konservativa kretsarna.

Både Marius och Juliane har varit väldigt privata kring sitt förhållande och undvikit att ställa upp på intervjuer. Men nu har Juliane gjort ett undantag.

Marius Borg Høiby har en flickvän: Juliane Snekkestad

Mette-Marit kan se fram emot barnbarn!
Mette-Marit kan se fram emot barnbarn!

Hon har gästat podcasten “Schendis”, och norska Se og hör har återgett delar av intervjun i en artikel. Där berättar Juliane bland annat om hur hon träffade Marius.

– Jag bodde i Los Angeles 2014, och han bodde där 2016 eller något i den stilen. Det var faktiskt där vi möttes. Jag var i stan för att bli fotograferad – det var faktiskt de bilderna som dök upp i Playboy – och jag träffade honom för första gången via en gemensam vän. Vi drog ut och lärde känna varandra, säger Juliane.

Annons

Berättar om barnplanerna

Det har cirkulerat rykten om att Juliane är gravid – men dessa stämmer inte. Det gick så långt att en äldre släkting till Juliane ringde upp henne och frågade om uppgifterna stämde.

Juliane utesluter dock inte att hon och Marius kan få en liten familj framöver. Faktum är att det kanske bara är några år bort.

– Jag vill ha barn. När man är 16 tror man att man är vuxen som 25-åring, och att man kommer att vara förlovad och ha barn då. Jag tror däremot att det dröjer en stund till. Men jag kan verkligen tänka mig att få barn innan jag är 30. Det första som 28-åring, det andra som 30-åring. Jag vill ha två stycken, säger hon.

Annons