Plötsliga vändningen – efter ryktena om deras skilsmässa

Charlene och Albert hålls nu åtskilda.
Det har pratats mycket om deras äktenskap. Men de senaste bilderna ger nytt hopp om furst Albert och hans hustru Charlene.
Annons
Fursteparet Alberts och Charlenes relation är en ständig snackis på kontinenten. Elaka rykten gör gällande att paret har vuxit ifrån varandra – och skvallret fick ny fart efter den japanske kejsarens kröning i november.
Då var båda på plats i Tokyo, men furstinnan Charlene följde inte med sin make på den flotta banketten. Det följdes upp av att Albert gick ensam, utan Charlene, på en stor tv-gala i Monte Carlo.

Charlene och Albert tillsammans igen

Men nu har ryktena fått tillfälligt halt. När Monaco fick en ny ärkebiskop dök Albert upp tillsammans med Charlene på den officiella ceremonin. Notera också att makarna håller varandra i arm – ett tydligt tecken på att det fortfarande finns varma känslor mellan man och hustru!
Annons
Annons
Charlene och Albert är väldigt kärvänliga med varandra.
Charlene och Albert är väldigt kärvänliga med varandra.
Den nye ärkebiskopen, Dominique-Marie David, riktade också ett särskilt tack till fursteparet för att de närvarade vid ceremonin.
– Jag vill framföra mina hälsningar till furst Albert II och furstinnan Charlene och jag tackar alla medlemmar i furstefamiljen för att de är här, sa Dominique-Marie David enligt La Gazette de Monaco.

Charlenes tuffa år

För Charlene har den senaste tiden varit tuff. Hon har beskrivit 2019 som ett fruktansvärt år, fullt av motgångar. Bland annat blev hennes pappa svårt sjuk, samtidigt som två nära vänner hastigt gick bort.
Annons
– Folk är så snabba med att säga: “Åh, varför ler hon inte på fotona?”. Jo, ibland är det svårt att le. De vet inte vad som pågår bakom kulisserna, har hon sagt i en nyligen utförd intervju.

– Det här året slog mig till marken.

 

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

6 kommentarer till “Plötsliga vändningen – efter ryktena om deras skilsmässa”

 1. Fundering skriver: 10 mars, 2020

  Jag tycker synd om de här båda, eftersom ingen av dem verkar glada. Hoppas att de orkar hålla ihop några år till för tvillingarnas skull.


 2. Daga skriver: 10 mars, 2020

  Fundering.Inte ett dugg synd om paret som råkade vara allvarliga på bilden.Daga


  1. Ulla Lundell skriver: 10 mars, 2020

   Men snälla, alla människor kan inte vara på topphumör varje dag, vem vet vad de hade varit med om före bilderna togs, eller vad som de skulle vara med på efter.

   Ulla


 3. charlotte skriver: 10 mars, 2020

  När man ser det här paret önskar man att de varit särbo från början. Tycker Henrik Schyfferts och Nours relation är spännande och nytänkande. Vi får allt fler singelhushåll i Sverige och så blir det nog i framtiden. Man slipper också den dagliga nötningen och irritationsmomenten.
  Feminismen får också konsekvenser med mansgrupper s k incels som lever i ensamhet p g a bitterhet mot kvinnor. Just i denna relationen är det väl kvinnan det är synd om. Som simmarstjärna trodde jag att hon hade mer power.


 4. Grethe skriver: 10 mars, 2020

  På tide å slutte å spre fantasier, rykter og usannheter. SD har i det ene øyeblikket fortalt at en skilsmisse står på trappen for paret var ikke nok sammen ute i det offentlige(som vi ser alle kongelige par deler uten at det spres rykter). I den neste fortalt de at Charlene og Albert har en avtale der hun får lov å være mor mer enn fyrstinne. Nå er vi tilbake med skilsmisseryktene. Sannheten er nok at paret har det helt fint sammen. Vi ser ofte kjærligheten mellom dem på bilder. Så slutt med denne usanne ryktespredningen.


 5. Gudrun Larsson skriver: 13 mars, 2020

  Vilka spekulationer. Vi vet ju inte ett dugg hur de har det ihop.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons
Annons
Annons
Laddar