Plötsliga vändningen – efter ryktena om deras skilsmässa

Charlene och Albert hålls nu åtskilda.

Det har pratats mycket om deras äktenskap.Men de senaste bilderna ger nytt hopp om furst Albert och hans hustru Charlene.
Fursteparet Alberts och Charlenes relation är en ständig snackis på kontinenten. Elaka rykten gör gällande att paret har vuxit ifrån varandra – och skvallret fick ny fart efter den japanske kejsarens kröning i november.
Då var båda på plats i Tokyo, men furstinnan Charlene följde inte med sin make på den flotta banketten. Det följdes upp av att Albert gick ensam, utan Charlene, på en stor tv-gala i Monte Carlo.
Charlene och Albert är väldigt kärvänliga med varandra.

Charlene och Albert är väldigt kärvänliga med varandra.

Charlene och Albert tillsammans igen

Men nu har ryktena fått tillfälligt halt. När Monaco fick en ny ärkebiskop dök Albert upp tillsammans med Charlene på den officiella ceremonin. Notera också att makarna håller varandra i arm – ett tydligt tecken på att det fortfarande finns varma känslor mellan man och hustru!
Den nye ärkebiskopen, Dominique-Marie David, riktade också ett särskilt tack till fursteparet för att de närvarade vid ceremonin.
– Jag vill framföra mina hälsningar till furst Albert II och furstinnan Charlene och jag tackar alla medlemmar i furstefamiljen för att de är här, sa Dominique-Marie David enligt La Gazette de Monaco.

Charlenes tuffa år

För Charlene har den senaste tiden varit tuff. Hon har beskrivit 2019 som ett fruktansvärt år, fullt av motgångar. Bland annat blev hennes pappa svårt sjuk, samtidigt som två nära vänner hastigt gick bort.

– Folk är så snabba med att säga: “Åh, varför ler hon inte på fotona?”. Jo, ibland är det svårt att le. De vet inte vad som pågår bakom kulisserna, har hon sagt i en nyligen utförd intervju.

– Det här året slog mig till marken.

 

LÄS MER: Därför nobbar hon Victoria: “Charlene är inte sådan”