Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Polarprisgalan med strålande kungliga glans

29 aug, 2012, 10:18 
https://image.svenskdam.se/image-5471672?imageId=5471672&width=1320&height=689
Margareta
Annons

Under gårdagskvällen var det dags för musikpriset Polar att delas ut ur konungens hand. Och på plats var självklart den svenska kungafamiljen. 

Kronprinsessan strålade i en gul, supersnygg klänning och som vanligt verkade kronprinsessparet ha roligt tillsammans. Både hon och prins Daniel såg pigga och lättsamma ut.

Annons

Lämnade efter galan

Efter den fina musikkvällen valde däremot kronprinsessan att låta sin prins representera kronprinsessfamiljen ensam. Hon åkte hem medan prins Daniel och kungaparet deltog vid den efterföljande galamiddagen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

 

Även drottningen var vacker som en dröm där hon skred fram över den gula mattan. Ett högt “Åhh!” hördes bland åskådarna när hon lämnade bilen och varmt vinkade mot alla som samlats på torget bakom avspärrningen. Även prinsessan Christina och Tord Magnuson var på plats.

Ett bildspel med fler bilder på gäster och kungafamiljen kommer upp under dagen.

 

Av Margareta Heed

Foto: Charles Hammarsten

Annons