Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Polisen larmades till Haga slott efter överfallslarm

30 nov, 2016, 16:10 
Agneta Nisbeth
Ett överfallslarm gick under onsdagen på Haga Slott. "Vi har varit där för en kontroll nu under eftermiddagen" säger Towe Hägg vid Stockholmspolisen till Aftonbladet.
Annons
Victoria.Daniel.ste

Polisen ryckte under onsdagseftermiddagen ut till kronprinsessparets bostad Haga slott i Solna, skriver Aftonbladet. Polisen bekräftar för Aftonbladet att man varit på Haga slott och Säpo säger till tidningen att man konstaterat falskt larm.

– Vi har gjort en kontroll där men har ingen patrull kvar i området, säger Towe Hägg.

Säkerheten kring Haga slott är stor och slottsområdet är omgärdat av högt säkerhetsstaket och kameror. Kronprinsessan och prins Daniel använder den populära parken flitigt och kan ofta ses längs promenadstråken där de drar barnvagn eller cyklar.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Vilka som befann sig på Haga när larmet utlöstes är oklart, men kronprinsessan Victoria och prins Daniel har under onsdagen varit på arbetet på Kungliga slottet i centrala Stockholm. De tog förste emot Polens president på lunch och därefter väntade ett företräde med utrikesminister Margot Wallström.

Av: Liv Sander.

Foto: Stella Pictures.

Annons