Prästen avslöjar hemligheterna bakom Estelles film

prästen berättar om prinsessan estelle
Victorias och Daniels nya julfilm är helt underbar. Kronprinsessparet tog med sig barnen till Katarina kyrka där de fick träffa prästen Are Norrhava. I en exklusiv intervju med Svensk Damtidning berättar han om det kungliga besöket.
Annons

Kronprinsessfamiljens nyinspelade julfilm har skänkt mycket glädje det senaste dygnet. I filmen får vi se när Victoria och Daniel tar med sig Estelle och Oscar till Katarina kyrka, på Södermalm i Stockholm, för att titta närmare på julkrubban. Och berättar om krubban gör prästen Are Norrhava, 38.

Annons

Vi ringer upp Are som berättar lite mer om det kungliga finbesöket.

– Det var jätteroligt. Victoria och Daniel är så trevliga. Öppna, nyfikna och pålästa. Prinsessan Estelle kunde jättemycket! Man märkte att de har talat om de här historierna hemma.

Prästens möte med Estelle och Oscar

– Mitt fokus var på barnen och jag ville vara i ögonhöjd med dem. Vi lekte tillsammans och hade jätteroligt. Syskonen var väldigt delaktiga. Prins Oscar ringde till exempel i en klocka så fort det kom en ängel – och det gjorde det ju ganska många gånger, säger han och skrattar.

Annons

– De fick dofta på äkta myrra och tyckte att det var roligt med alla djur.

Många blev lite förvånade över att Victoria och Daniel valde just Katarina kyrka. De brukar ju vistas i Slottskyrkan eller besöka Hedvig Eleonoras församling på Östermalm. Men vi kan berätta att kronprinsessparet faktiskt har en tydlig koppling till just den kyrkan. Det var nämligen där vännerna Ellen och Jan Dinkelspiel gifte sig för exakt 10 år sedan. Victoria och Daniel var då nyförlovade och häromveckan var de alltså tillbaka – med två fina barn.

 

prenumerera på svensk damtidning

Annons

Foto: Kaffegruppen/Kungl. Hovstaterna

 

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar