Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Premiär för Fergies film om drottningen!

05 mar, 2009, 17:23 
Agneta Nisbeth
Nu ger sig hertiginnan av York, Sarah Ferguson in i filmbranschen. "Det är magiskt" säger den överlyckliga hertiginnan.
Annons

Exprinsessan Fergie stod i fokus då det var premiär i London för “Young Victoria”, en film om drottning Victoria i hennes yngre dagar. Idén till filmen kläcktes av ingen mindre än Sarah Ferguson, hertiginnan av York, som också varit med och producerat filmen.

– Jag är så lycklig. Visst är det magiskt, utbrast Fergie när hon kom vandrandes nerför röda mattan tillsammans med döttrarna, prinsessorna Beatrice och Eugenie.

Dottern Beatrice har en roll i filmen

Även prinsessan Beatrice har ett finger med i spelet – hon är nämligen själv med i filmen. Visserligen i en liten roll, helt utan repliker, men det är ju inte var dag man ser prinsessor på vita duken!

Sarah Ferguson har drömt om att få göra den här filmen i 15 år.

– Om man bara vågar drömma kan drömmen faktiskt bli sann en dag, strålade Fergie som dagen till ära klätt sig i en lila Vivienne Westwood-klänning.

Rollerna som drottning Victoria och prins Albert spelas av Emily Blunt och Rupert Friend.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

 

Foto: Stella Pictures

Annons