Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Premiär i backen för prinsessan Gabriella

04 feb, 2018, 10:00 
Vilken söt liten skidprinsessa! Furstinnan Charlene tog med dottern Gabriella ut i skidbacken.
Annons

Oj, vad det går! Här är prinsessan Gabriellas första dag på skidor. Mamma Charlene såg till att ”lillan” höll balansen i barnbacken och hejade på. Furstinnan av Monaco såg dessutom till att föreviga äventyret och uppdatera med nya bilder på instagram. Här ser vi prinsessan Gabriella, 3, i rosa jacka och täckbyxor och visst gör hon precis som alpin-stjärnorna, håller upp skidorna så att märket riktigt syns. Gabriella har söta skidor med Frost-prinsessorna på.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Fusta Alberts och Charlenes tvillingar har redan vant sig vid vatten, både i poolen hemma i palatsträdgården – ni vet den som furstinnan Grace lät bygga – och i Medelhavets ljumma böljor. Nu ser vi att Gabriella också behärskar elementen snö. Kanske får hon snart en lektion i rodel också? Pappa Albert deltog ju som bekant i Monacos OS-team för många år sedan. Men takterna sitter i än, sägs det.

Annons