Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Presentregn över det blivande brudparet

30 maj, 2010, 15:28 
Agneta Nisbeth
Annons

Kronprinsessan Victoria och Daniel Westling på lysningsmottagningen.
Kronprinsessan Victoria och Daniel Westling på lysningsmottagningen.

Kronprinsessan Victoria och Daniel Westling var strålande glada när de fick ta emot sina fina presenter under söndagens lysningsmottagning på slottet. Bland annat fick de en stor glasservis från Orrefors av regeringen.

Kronprinsessan Victoria fick glas av regeringen.
Kronprinsessan Victoria fick glas av regeringen.

Kronprinsessan Victoria och Daniel Westling stod bredvid varandra och log förtjust när de tog emot alla fina presenter de fått till sin lysningsmottagning på Kungliga Slottet under söndagen. Av regeringen fick de, som vi tidigare berättat, en glasservis från Orrefors.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

1 000 delar

Den vackra glasservisen som består av 1 000 delar är tänkt att användas vid representationen på Haga slott. Glasen överlämnades av statsminister Fredrik Reinfeldt som berättade att presenten var hela svenska folkets gåva.

Daniels föräldrar

Två familjer som snart blir sammanlänkade för alltid.
Kungaparet, Olle och Ewa Westling samt kronprinsessparet.

Med under lysningsmottagningen var också Daniels föräldrar Ewa och Olle Westling som nu verkligen kommit in i den kungliga familjen. Vi ser dem här på slottet, sida vid sida med kungaparet.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Charles Hammarsten


Läs också:


Annons