Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Presidentfruns ilska mot Meghans klädsel: "Naken överallt – vi accepterar inte det här"

29 maj, 2024, 14:30 
Meghan Markle och prins Harry
TT
Meghan Markle får kritik för sin avklädda stil.
Annons

Meghan Markle är uppskattad av många, till och med älskad. Men man kan inte förneka att hon också är en synnerligen kontroversiell kvinna.

Expert: Meghan vill leva ett helt annat liv än HarryBrand logo
Expert: Meghan vill leva ett helt annat liv än Harry

Nu har hon hamnat mitt i en ny skandal.

Meghan Markle får kritik för sin klädsel

Hon och prins Harry var nämligen nyligen på ett besök i Nigeria. Prinsparet hann bland annat med ett besök på försvarshögkvarteret i huvudstaden Abuja. Meghan höll dessutom i ett seminarium på temat Kvinnor i ledarroller, tillsammans med WHO-chefen Ngozi Okonjo-Iweala.

Annons

Där höll Meghan ett tal i vilket hon tackade det nigerianska folket för ett fint mottagande – och beskrev Nigeria som "sitt land".

– Jag är bara så smickrad och hedrad och inspirerad, säger Meghan.

Meghan Markle och prins Harry
Vi tycker att du är fin som du är, Meghan!Emmanuel Osodi

– Jag fick snabbt veta att jag måste bära fler färggranna kläder, så att jag kan passa in bland er och ert fantastiska mode.

Men alla tyckte inte att Meghan smälte in så bra som hon hade velat. Enligt The Sun blev senatorn Oluremi Tinubu, hustru till presidenten Bola Tinubu förnärmad av Meghans "avklädda" stil.

Annons

– Poängen är att vi måste värna om våra barn. Vi ser hur de klär sig, säger Oluremi.

– Det här är inte Met Gala. Det nakna är överallt, medan männen är välklädda. Så vi måste göra något. Säga till dem att vi inte accepterar nakenhet i vår kultur. Det är inte vackert. Det är inte vackert alls.

Dissen mot Meghan: "Filmstjärnor från USA..."

Oluremi nämnde inte Meghan rätt ut, men The Sun menar att hela talet var ett illa dolt angrepp på den före detta skådespelerskan.

– Våra kvinnor vill inte försöka efterlikna filmstjärnor från USA. De vet inte var de kommer ifrån. Varför kom Meghan hit, på jakt efter Afrika? Det är något vi måste fundera på, säger Oluremi.

– Vi vet vilka vi är. Förlora inte den du är.

Annons