Charmiga valet av Sofia och Carl Philip – Alexander firas med landskapsflaggan

Vi hurrar för prins Alexander som fyller två idag, och Svensk Damtidning har fått veta en gullig detalj om hur hans föräldrar Sofia och Carl Philip firar honom!

Om du varit i närheten av Haga slott när prinsessan Estelle fyller år kanske du sett att den svenska flaggan är hissad. Men idag, när prins Alexander fyller år, har prins Carl Philip och prinsessan Sofia gjort ett charmigt val. De har hissat Södermanlands flagga! Landskapet som är prins Alexanders hertigdöme.

Bild på Villa Solbacken och dess charmiga trädgård, tagen när prinsessan Lilian bodde i huset.

Bild på Villa Solbacken och dess charmiga trädgård, tagen när prinsessan Lilian bodde i huset.

Detta berättar flera läsare som befunnit sig utanför Villa Solbacken under dagen, huset där prins Alexander bor med mamma Sofia, pappa Carl Philip, prins Gabriel och hunden Siri. Den gula flaggan med en upprest svart grip och röd beväring syntes tydligt svaja bakom träden nu när löven ännu inte knoppat.

Läs mer: Bildextra! Kungen, Carl Philip och Alexander är lika som bär

Hur prins Alexander firas under denna andra födelsedag vet vi inte, men med all säkerhet har prinsen firat med både paket och säkert något extra gott att äta! Dessutom har ju hovet släppt två bedårande söta bilder på lillprinsen dagen till ära.

På bilderna ser vi den charmiga lilla prinsen. Bilderna är tagna på Stockholms slott och Alexander står och tittar ut genom en stenmur.

Läs mer: 5 saker du inte visste om prins Alexander!

Foto Kungahuset, IBL